Wat doen we?

Meet the Mem #Beetsterzwaag

De roze of blauwe wolk.... Heerlijk toch? En wat is nou mooier om deze ervaringen met elkaar te delen? En uiteraard ook wanneer je even van deze wolk valt of dreigt te vallen, kan het je enorm helpen om gezellig met andere moeders te 'meeten'. Lekker kletsen, ervaringen opdoen en soms ook even lekker klagen. Daarom organiseer ik 'Meet the Mem #live'. Een maandelijks moment om te meeten met andere memmies en hun kindjes. Kindjes lekker spelen of knuffelen met mem en mems en mama's lekker kletsen. Daarnaast zullen we verschillende thema's als hoofdthema aanhouden. Maar het allerbelangrijkste is... een gezellige ochtend/middag met elkaar hebben!


We willen de 'Meet the Mem #live' laagdrempelig houden. Daarom is opgave niet meer nodig! We hebben een ruimte voor de meetings beschikbaar gekregen dus helemaal top. Ook de koffie en thee is geregeld. En.. in 2020 ook interessante gastsprekers! Kom dus gezellig langs!

Dit ben ik!

#memfanNinthe #vrouwvanHessel #verzekeringsadviseur #financieeladviseur #maarvooralDaisy

Maar wie is Daisy? Daisy dat ben ik. Ik ben dus Daisy Reitsma-van der Zwet, 29 jaar (dus nog lang geen 30!) en woonachtig in Beetsterzwaag. Sinds juni 2018 mag ik mij de trotse vrouw van Hessel noemen. Maar de titel waar ik het meest trots op ben heb ik gekregen in maart 2019. Toen zijn wij namelijk 'grutske' heit&mem geworden.

Er zijn een aantal dingen waar ik heel erg blij van word. Wil je weten wat? Oké oké, hier komen mijn guilty pleasures:
* M&M's;
* Chips;
* Creatief bezig zijn;
* Inzetten voor goede doelen;
* Mijn eigen grenzen niet kennen;
* Doorslaan in enthousiasme;
* Koopjes jagen;
* Mensen verbinden.

En vanuit dat laatste ben ik begonnen met Meet the Mem #Beetsterzwaag. Waarom? Ik ben ervan overtuigd dat niks is wat het lijkt! De mooie Instagram en Facebook foto's, de altijd happy stories en altijd gek zijn met jouw kind. No way... Iedere moeder voelt zich wel eens rot, schuldig, schreeuwt tegen zijn kind of weet even niet hoe het verder moet. En is dat erg? Nee! Daarom vind ik het zo belangrijk dat we elkaar tips geven en open met elkaar hierover kunnen praten. 

Eens? Zie ik je dan bij Meet the Mem #Live in Beetsterzwaag. Nog een beetje spannend? Begin dan gewoon met het lezen van mijn verhalen op Facebook en Instagram. En.... een persoonlijk bericht sturen, dat mag altijd! Maar toch benieuwd naar meer over mij? Volg dan @memmeleafde op Instagram en Facebook.

- Passie & Enthousiasme maakt Succes -